.
Luca Diez in K2 Zoekt K3
vrijdag 3 december 2021

Luca Diez uit K2 zoekt K3 liet Hanne wenen: “Het lag niet aan mij”

Ze hadden een goede klik

Vlak voor de grote finale van ‘K2 zoekt K3’ vielen de twee laatste jongens uit de wedstrijd af. Remi De Smet en Luca Diez zouden geen deel kunnen uitmaken van K3 en dat viel niet alleen de jongens zwaar, maar ook Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn.

“Toen Remi bij ons afscheid nog iets zei, zag ik Hanne helemaal breken en deed ze teken naar mij: sorry. Ik zei: ‘Het is goed zo.’ Hun gevoel was voor iemand anders te kiezen, maar aan mij heeft het niet gelegen. Ik heb voor zover ik weet niet vals gezongen en geen danspasjes verkeerd gedaan. Dat geeft me heel veel rust”, reageert Luca in Dag Allemaal.

Na zijn exit viel Luca in een zwart gat. Alle plannen waarvoor ze warm werden gemaakt verdwenen als sneeuw voor de zon. “De nieuwe single inzingen, we mochten al wat nummers van het nieuwe album horen, optredens die al geboekt waren... je wordt al warm gemaakt voor iets dat dan niet doorgaat. Dat is best pittig. Dan denk je: ‘En nu zijn ze dit aan het doen, of dat...’ Dat voelt heel onwerkelijk.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Luca Diez

Meer Over:

Luca Diez

Bio van Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Remi de Smet