.
News Image

Lucas Van Den Eynde in #LikeMe Winterspecial

Een warme kerstvakantie voor het hele gezin bij Ketnet

Het wordt een warme kerstvakantie bij Ketnet met heel wat nieuwigheden voor de Ketnetters en hun familie. Ketnet biedt tijdens de kerstvakantie iedere dag een film met Ketnet Cinema, het Karrewiet Jaaroverzicht 2020, heel wat winterse specials, nieuwe animatie voor de allerkleinsten met Dropje én de #LikeMe Winterspecial.

De populaire Ketnet-serie #LikeMe brengt tijdens deze kerstperiode een gloednieuwe winterspecial. Met opnieuw enkele Nederlandstalige klassiekers in een nieuw jasje. We zien de cast niet in de vertrouwde schoolomgeving maar trekken samen met hen naar de Ardennen.

“De Winterspecial toont een heel gezellige kant van #LikeMe, met des te meer warmte. Opgenomen in gekke tijden maar in toch zo een gezellige sfeer. Naast een stevige portie humor is onze special ook nog eens doorspekt van spanning en ontroering met een mooie boodschap aan het einde. We hopen dat de Ketnetters er samen met hun familie een warm familiemoment van kunnen maken”

Lucas Van Den Eynde: “Ik ben heel blij en aangenaam verrast van de troep #LikeMe’ers. Evenveel enthousiasme als talent, zowel op artistiek alsook op productioneel vlak. Het deed deugd met zulke jongen veulens in zee te gaan, die het Nederlandstalige lied nieuw leven inblazen en zo de jongere generatie hiermee laten kennismaken.”

Caro, Vince, Yemi, Maria en Camille proberen het beste te halen uit iets wat een gezellig weekendje Ardennen moest worden, maar worden zwaar op de proef gesteld door de groffe en nalatige eigenaar van het hotel waar ze verblijven.

We zien vertrouwde gezichten in de #LikeMe Winterspecial maar ook Lucas Van Den Eynde maakt zijn opwachting in de reeks. Speciaal voor de winterspecial werd van vier bekende nummers een nieuwe versie gemaakt:

• December, Abel

• Het kleine paradijs, Dana Winner

• Toveren, Herman Van Veen

• Als de muren konden praten, Will Tura

#LikeMe Winterspecial wordt uitgezonden in twee delen, op zondag 20 en 27 december omstreeks 8 uur op Ketnet.

Bio van Lucas Van den Eynde