.
Ludo Hellinx in Familie
dinsdag 20 september 2022

Ludo Hellinx: “Ik wil niet constant moeten werken”

Hij zou heel graag willen

Ondanks dat de pandemie zo goed als voorbij is, loopt de ticketverkoop voor heel wat evenementen nog niet zo vlot als iedereen het zou willen. De stijgende energieprijzen hebben een grote invloed op de sector en dat vinden veel acteurs erg jammer.

Ook Ludo Hellinx vindt het erg jammer. “Het is geen toeval dat Dirk Van Vooren en James Cooke de handen in elkaar geslagen hebben. Dirk ging eens horen of er niks was voor mij, maar voorlopig is er nog niets uit de bus gekomen”, zucht hij in Dag Allemaal.

Ludo laat zich nochtans geregeld zien op premières enzo, maar het lukt hem schijnbaar maar niet om zichzelf te verkopen. “Ik wil ook niet constant aan het werk zijn, maar één of twee producties per jaar zou toch fijn zijn. Maar ik heb het jammer genoeg niet voor het kiezen.”

Dan is het misschien wel een idee om zelf iets te gaan schrijven. Al lijkt Ludo dat niet meteen te zien zitten.

“Als ik dat zou kunnen, had ik allang zelf een stuk geschreven. Maar je moet je beperkingen kennen. Mijn goede vriend Mark Tijsmans schrijft wel, die is goed bezig. Hij is veertien jaar jonger dan ik. Ik ben naar zijn laatste voorstelling geweest en die was heel goed. Maar om dat te doen moet je geld hebben, en dat heb ik niet.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Ludo Hellinx

Meer Over:

Ludo Hellinx