.
Luka Cruysberghs
donderdag 29 september 2022

Luka Cruysberghs: “Ik wou het eigenlijk niet”

Ze lanceert een eerste EP

Allebei hebben ze ‘The Voice’ gewonnen en allebei staan ze op een belangrijk punt in hun carrière: Luka Cruysberghs en Ibe Wuyts. Allebei hebben ze een dijk van een stem en hebben ze heel wat fans die dol zijn op hun muziek.

Zowel Ibe als Luka lanceren deze tijd een eigen eerste album of EP en brengen ook nog eens allebei zowat hetzelfde genre: geen erg vrolijke muziek. In spanningen wachten ze af wat mensen van hun plaat zullen vinden.

“Ik wou nog niet echt met een album uitpakken, omdat ik nog niet honderd procent weet welke richting ik uit wil. Ik voel me aangetrokken tot elektronische beats, maar ik zing ook graag ballades. Deze EP is een staalkaartje geworden en ik ben daar wel fier op”, zegt Luka in Dag Allemaal.

En dat is bij Ibe niet anders. “Bij mij is het ook nog een zoektocht, al weet ik stilaan wel waar ik muzikaal voor sta.”

Beiden hopen dat hun plaat aanslaat bij het volk en dat ze op de goede weg zijn. “Ik hoop echt dat het aanslaat. Ik heb geen platenlabel en ik financier dit allemaal zelf. Dat kan ik nog een j

Bio van Luka Cruysberghs en Ibe Wuyts