.
News Image

Luka Cruysberghs: “Moeilijk om dit achteraf te zeggen”

Ze maakte een grote beslissing

Zowel Ibe Wuyts als Luka Cruysberghs wonnen een aantal jaren geleden elk een seizoen van ‘The Voice’. Het programma heeft hen geen windeieren gelegd en nog steeds staan ze in de spotlights met hun muziek.

Al was het ook niet altijd gemakkelijk om als winnaar uit de bus te komen. Ibe las heel wat commentaren in kranten en weekbladen die hem ertoe aanzetten om hard te werken en strijden voor zijn carrière.

“Ik las toen dingen als: ‘Wordt Ibe de volgende winnaar die we een maand later al vergeten zijn? Die eerste plaats is een vergiftigd geschenk. Als je niet rap genoeg iets doet, word je gezien als de gefaalde ‘Voice’-winnaar. Gelukkig hebben Luka en ik nu al het tegendeel kunnen bewijzen”, klinkt het in Dag Allemaal.

Ook Luka kreeg een erg mooie kans aangeboden. Zij mocht meteen beginnen zingen bij Hooverphonic en trad meteen op, op wereldniveau.

“Het is moeilijk om achteraf te zeggen of het een goede beslissing is geweest of dat ik toch beter mijn eigen weg was gegaan. Misschien wel. Al zou ik heel mijn leven spijt hebben gehad als ik zelf iets had uitgebracht en het geflopt was. Nu heb ik veel ervaring opgedaan en dat is ook goed.”