.
Lynn Wesenbeek
woensdag 6 december 2023

Lynn Wesenbeek: “Daar stond ik dan”

Met enkel haar diploma middelbaar onderwijs

De dood van de moeder van Lynn Wesenbeek was behoorlijk heftig om dragen. Ze was al heel wat jaren ziek en Lynn heeft lang voor haar mama gezorgd. Tot ze op een dag apart werd genomen.

“Ik herinner het me nog, we zaten aan de keukentafel en ze zei: 'Ik denk dat ik niet lang meer te leven heb.' Ik was 19, we hebben toen heel hard geweend. Ik was te jong om zo'n zwaar gesprek goed te dragen, maar in de dagen erna zag ik dat het effectief niet meer ging en dat ze haar bed niet meer uit kon. Nog twee weken heeft ze in het ziekenhuis gelegen, toen is ze gestorven”, blikt Lynn terug in Het Laatste Nieuws.

Lynn was dus nog heel jong toen haar moeder kwam te overlijden en dat is voor een jong meisje nooit makkelijk. Ze bleef alleen achter.

“Ik had enkel mijn diploma middelbaar onderwijs en daar stond ik dan. Elke avond na mijn werk reed ik naar de begraafplaats, maar elke keer kwam ik te laat. Het kerkhof sloot om vier uur en dan zat ik daar. In de auto, aan de andere kant van het hekje, te kijken naar haar graf.”

Bio van Lynn Wesenbeek

Meer Over:

Lynn Wesenbeek