.
Lynn Wesenbeek
dinsdag 12 december 2023

Lynn Wesenbeek: “Het leven brengt je waar je moet zijn”

Daar gelooft ze in

Er zijn altijd momenten in het leven die toevallig gebeuren maar die later van groot belang blijken te zijn. Al lijkt Lynn Wesenbeek niet meteen in die toevalligheden te geloven.

“Ik denk eerder dat het leven je brengt waar je moet zijn. Althans, zo ervaar ik het. Kort nadat mijn mama overleed, brak ik de glazen pot van mijn klassieke koffiezet. De enige winkel waar ze zulke potten hadden, was in Mechelen. Ik dus naar Mechelen, waar iemand me op straat een papiertje in mijn handen duwt voor Miss België. Ik wil vooruit, ik wil weg uit de tristesse en dat ene papiertje zal daar uiteindelijk voor zorgen, want de gevolgen zullen immens zijn”, lacht Lynn in Het Laatste Nieuws.

Maar er zijn toch nog toevalligheden in haar leven die haar een richting hebben uitgestuurd. Zoals het moment waar op ze weggaat bij VTM.

“Ik ben er nog maar pas weg als ik op een dag naar een receptie moet. Alleen: het is koud, ik heb geen zin, maar ik dwing mezelf om te gaan en op die receptie raak ik aan de praat met Kris Colpaert. Soms klikt het met mensen, die dag klikte het met Kris. En voilà, een jaar later schreven we samen het boek 'Vijftig tinten wijs'.”

Bio van Lynn Wesenbeek

Meer Over:

Lynn Wesenbeek