.
Maarten Bosmans in Familie
zaterdag 15 juli 2023

Maarten Bosmans ondergaat amputatie: “Best heftig”

Om erger te voorkomen

Het zit Maarten Bosmans niet mee. Hij werd onlangs opgenomen in het ziekenhuis in Praag met een ontsteking aan de voet. De ontsteking aan zijn teen wilde maar niet genezen en ook de voorgeschreven medicijnen deden hun werk niet.

“Ik dacht dat ik na twee dagen weer thuis zou zijn. Niet dus. Er is nochtans niet veel aan mij te zien, behalve dat mijn voet is ingepakt. Ik heb gelukkig geen koorts en niet al te veel pijn. Ze hebben scans gemaakt en volgen mijn situatie nauwgezet op”, klonk het bij Maarten in Dag Allemaal een tijdje geleden.

Niemand die wist wat er precies aan de hand was en niemand die exact kon zeggen waar de ontsteking vandaan kwam en wat ze er tegen konden doen. Het enige wat ze Maarten konden geven waren zware pijnstillers.

Maar daar bleef het jammer genoeg niet bij. Er moesten uiteindelijk twee tenen worden geamputeerd zodat de infectie zich niet op Maarten zijn been en lichaam zouden zetten.

“Ik heb ondertussen een operatie ondergaan in België. Er zijn helaas twee tenen geamputeerd. Best heftig. Maar I’ll be back! Onkruid vergaat niet.”

Bio van Maarten Bosmans

Meer Over:

Maarten Bosmans