.
Maarten Bosmans met dochter Amélie
dinsdag 18 juli 2023

Maarten Bosmans: “Stop daarmee!”

We beseffen niet hoe goed we het hebben

Toen Maarten Bosmans werd opgenomen in het ziekenhuis van Praag had hij nooit gedacht dat hij enkele weken later twee tenen zou moeten laten amputeren. Leuk is dat natuurlijk niet, maar gelukkig haalde hij veel steun uit de bezoekjes van zijn oudste zoon.

Maar ondanks alles blijft Maarten altijd positief, exact zoals heel veel mensen hem kennen. Hij zal altijd de positivo in zich naar boven halen. Maar hij heeft toch nog één boodschap voor iedereen in Dag Allemaal.

“We moeten in België en Vlaanderen eindelijk eens gaan beseffen dat wij echt in een paradijs wonen. Ik frequenteer nogal eens graag een toog waar mensen staan te zagen en klagen. Wel, stop daarmee! Wij beseffen niet in wat voor een luxe wij leven. In ons land is alles voorhanden om ons goed te verzorgen, zonder dat wij ons daar om moeten bekommeren.”

Dat vertelt Maarten nadat hij enkele weken in het ziekenhuis heeft gelegen in Praag. Daar hebben ze hem goed proberen helpen, maar in Vlaanderen lukte het toch allemaal net iets beter.

Bio van Maarten Bosmans

Meer Over:

Maarten Bosmans