.
Maksim Stojanac
donderdag 13 april 2023

Maksim Stojanac: “Daarom ging ik toch overstag”

Hij was de Leeuw in ‘The Masked Singer’

Alweer een personage uit ‘The Masked Singer’ ontmaskerd en wat voor één. Niemand minder dan Leeuw moest zijn identiteit onthullen en dat was LikeMe-ster en solozanger Maksim Stojanac.

Maksim is opgelucht dat zijn identiteit bekend is, want het zwijgen en liegen werd steeds moeizamer voor de zanger.

“k werd gebombardeerd met complottheorieën en filmpjes die moesten bewijzen dat ik het was. We herkennen u vibrato, uw stem… zeiden veel kennissen en fans. Ik zong nochtans alles twee, drie tonen lager dan normaal om de mensen in verwarring te brengen, maar dat is duidelijk niet gelukt”, lacht Maksim in Primo.

Net zoals alle andere kandidaten heeft ook Maksim bijna niemand op de hoogte gebracht. Alleen zijn broer en toenmalige vriendin waren op de hoogte.

We hebben geluk gehad, want het had niet veel gescheeld of Maksim had nooit deelgenomen. Hij twijfelde heel erg. “Maar omdat ik een ander personage mocht spelen, ging ik toch overstag. Die emotionele schele leeuw in zijn roze pak die zijn vrouwelijke kantjes aanspreekt, die de hele tijd danst… dat past zo niet bij mij. Het was een uitdaging om de energie telkens hoog te houden en de hele tijd coole moves te maken.”

Bio van Maksim Stojanac