.
Kathleen Aerts
maandag 18 december 2023

Man van Kathleen Aerts: “Je moet wel een speciaal karakter hebben”

​​​​​​​Hij maakte een carrièreswitch

Kathleen Aerts en haar man Steven Van Hoof hebben natuurlijk niet altijd in Zuid-Afrika gewoond en zijn natuurlijk niet altijd de uitbaters geweest van een guesthouse. Voordien werkte Steven bij de Federale Dienst Hondensteun in België.

“Ik heb dit werk ook altijd graag gedaan. Met onze verhuis naar Zuid-Afrika werd een droom werkelijkheid en diende zich een carrièreswitch aan”, begint Steven in Tv Familie.

Steven begon met de job bij interventie toen hij 18 was. Het was een jongensdroom die uitkwam. Later kwam hij bij het drugsteam terecht en nog eens 6 jaar later bij de Federale Dienst Hondensteun.

“Ik haalde veel voldoening uit de samenwerking met mijn speurhond Vili. Dat was heel bijzonder. Terwijl de meeste agenten met een partner in een combi zitten, was ik altijd op stap met Vili. Vermiste mensen terugvinden, al dan niet overleden, hielp de nabestaanden steeds om closure te vinden. Achteraf bekeken moet je wel een speciaal karakter hebben om de miserie van de maatschappij te willen oplossen: van een te laag hangende tak tot vermiste personen. Eigenlijk kom je nooit in plezante situaties terecht en ben je zelden graag gezien.”

Bio van Kathleen

Meer Over:

Kathleen