.
Mathieu Terryn en Marie Wynants
donderdag 23 mei 2024

Management Mathieu Terryn geeft duidelijkheid over relatie Mathieu en zijn vrouw

Wat is er nu aan de hand?

Er is afgelopen week veel geschreven over een mogelijke relatiebreuk tussen Mathieu Terryn van Bazart en zijn vrouw Marie Wynants. Nederlandse juicekanalen zijn er al even mee bezig. De zanger van Bazart zou zijn vrouw bedrogen hebben, maar is dat wel zo? Aanleiding voor de geruchtenmolen is onder andere het feit dat Terryn zijn trouwring al een tijdje niet meer dragen. Het nieuws is ook bij onze noorderburen onderwerp van gesprek, maar hoe zit het nu eigenlijk? Het Laatste Nieuws ging op onderzoek uit.

Waar rook is, is vaak ook vuur, maar verhalen krijgen vaak ook hun eigen leven. Het management van Mathieu Terryn reageert in Het Laatste Nieuws van donderdag. "We bevestigen dat Mathieu en Marie momenteel apart aan hun relatie werken. We vragen daarom hun ruimte te respecteren in deze privé-aangelegenheid, zodat ze in alle sereniteit een weg naar elkaar terug kunnen vinden", klinkt het.

Dat de twee dus niet echt samen samen zijn, dat is duidelijk. Maar ook minstens even duidelijk is dat Marie en Mathieu hun huwelijk (nog) niet opgeven. Er is dus nog hoop dat alles tussen die twee goed zal komen en dat mogen wij hopen. We wensen hen heel veel succes en wijsheid toe.

Bio van Mathieu Terryn

Meer Over:

Mathieu Terryn