.
Margriet Hermans
woensdag 17 april 2024

Margriet Hermans: “Hij wordt de nieuwe Luc Appermont”

Ze is vol lof

Even leek het of niemand leek nog fan te zijn van Niels Destadsbader. De zanger en presentator heeft veel kritiek gekregen op zijn overstap naar VRT en zeker toen het nog eens lang duurde voor hij met een eigen programma op de proppen kwam.

Ondertussen is Niels zijn eerste programma op de VRT uitgezonden en kan hij opgelucht ademhalen. Het programma ‘Ik Vraag Het Aan’ scoorde goed en is zelfs nu al zeker van een tweede seizoen.

Ook Margriet Hermans is te gast geweest bij Niels en dat was voor de zangeres een heel fijne ervaring. Zij gunt Niels al het geluk van de wereld toe.

“Hij heeft alles wat men van een presentator en artiest verwacht. “Hij is spontaan, spreekt deftig, zingt goed... Hij heeft al meermaals bewezen dat hij een topper is in zijn vak, en dat bewijst hij nu opnieuw. En het is zo'n charmante jongen! Altijd lief, vriendelijk en correct. Je voelt je meteen op je gemak bij hem. Ik gun hem dit succes, want hij verdient dit. Ik denk dat Niels nog lang zal meegaan, hij wordt zo'n beetje de nieuwe Luc Appermont”, zegt ze in Dag Allemaal.