.
Margriet Hermans
vrijdag 30 december 2022

Margriet Hermans: “Ik moet aan hun mouw trekken”

Ze heeft een idee

Dit jaar konden we niet om Margriet Hermans heen. De zangeres was overal en overal maakte ze de mensen blij met haar lach, haar stem en haar nummers. En tussen dat alles door is ze ook nog eens een trotse moeder voor haar dochter Celien, die helemaal klaar is om door te breken.

“Ze heeft het bijzonder druk. Waarschijnlijk staat ze volgende zomer ook in Het Witte Paard en ze droomt ervan in het Sportpaleis of de Lotto Arena op te treden. Celien ziet wat zo’n Camille allemaal doet, of een Metejoor, maar dat zijn geen gewone artiesten, hé. Dat zijn producten. Wil je dat zijn? Ik hou daar niet zo van”, geeft Margriet eerlijk toe in Dag Allemaal.

Maar ook Margriet bruist nog altijd van de ambitie. Na haar passage in ‘Liefde Voor Muziek’ is ze weer ontzettend populair en krijgt ze heel wat kansen. Al is er nog iets wat ze toch nog graag eens een keertje zou willen doen.

“Ik zou toch graag nog eens iets presenteren op televisie. Daar kriebelt het toch echt wel voor. Maar voorlopig trekt er nog niemand aan mijn mouw, integendeel, ik moet aan hun mouwen trekken. Binnenkort ga ik aan de slag en werk ik een concept uit. Ik hoop dat iemand bijt. Ik denk niet echt aan een talkshow, maar eerder een belevenisshow, zoals ‘Zondag Josdag’.”

Bij zo’n show hoort ook natuurlijk muziek en ook daar heeft Margriet al over nagedacht. “Maar niet met liedjes die de hele tijd in ‘Tien Om Te Zien’ en ‘Zomerhit’ opduiken. Dat was deze zomer te veel één pot nat. Soms waren die uitzendingen bijna identiek.”