.
Klopjacht
zondag 4 september 2022

Marie uit ‘klopjacht’: “Ik heb gedanst met Koen Wauters”

Ze werd uit het publiek gekozen

Het tweede seizoen van ‘Klopjacht’ is begonnen en daarin zien we ook deelnemers Nicolas Bockstael en Marie Gijsemans in terugkomen. Zij zijn als duo op de vlucht en proberen uit handen van de speurders te blijven.

Maar fans van Koen Wauters en Clouseau zullen Marie misschien wel herkennen. Want Marie en Koen zijn geen vreemden van elkaar.

“Mijn bekendste wapenfeit was tijdens de concertreeks ‘Clouseau 10 X10’, met een vierkant podium in het midden van het Sportpaleis. Koen Wauters danste telkens de mambo met iemand die hij ‘toevallig’ uit het publiek koos”, begint Marie haar uitleg in Tv Familie.

“Maar dat was ik dus altijd. Bedoeling was om me telkens als iemand anders voor te doen met een pruik en zo, maar dat was te omslachtig. Uiteindelijk heb ik tien keer de mambo gedanst met Koen Wauters. Leuk!”

Het lijkt wel alsof Marie wel erg graag een carrière in de showbizz zou hebben, want ook daarvoor was ze al op televisie te zien.

“Ik deed ook mee aan de talentenjacht ‘Looking for Pearl’ op JIMtv. Dat werd gesponsord door tamponmerk Pearl. Nadat ik in een interview had gezegd dat ik hoopte dat ze onze groep nu niet ‘De tamponnekes’ gingen noemen, werd ik prompt ontslagen. En ik was ook achtergronddanseres bij ‘Tien Om Te Zien’.”