.
 Marie Verhulst  Jef
zaterdag 28 oktober 2023

Marie Verhulst: “Daardoor kwam hij vaker in beeld”

Maar hij blijft toch liever op de achtergrond

We zagen Jef, de vriend van Marie Verhulst, al wel eens opduiken in ‘De Verhulstjes’, maar toch blijft hij liever wat meer uit de spotlights. De vele bekendheid is niet aan hem besteed en ook zijn eerste rode loper gaf hem al behoorlijk wat stress.

Marie liep Jef tegen het lijf tijdens een optreden van Ghost Rockers, de band waarbij Marie toen speelde. Hij is podiumtechnieker bij Studio 100 en moest ook aan het werk tijdens het optreden.

“Hij had meteen mijn volle aandacht. Ineens had ik keiveel technische problemen. ‘Jef, kan jij efkes helpen”, grijnst Marie in Tv Familie.

Nu Marie en Jef voor het eerst samen op de rode loper verschenen bij de première van ‘Les Miserables’, kon dat op veel belangstelling rekenen bij de pers. Maar toch blijft Jef liever op de achtergrond.

“Bij het eerste seizoen waren door corona alle theaters dicht en zaten we allebei thuis. Daardoor kwam hij vaker in beeld. Nu is hij gewoon aan het werk. En meteen denken velen dat we uit elkaar zijn, maar we zijn nog helemaal gelukkig. Jef ambieert geen tv-carrière, ook al denkt iedereen dat. Hij zal zich niet in bochten wringen om er per se bij te zijn als ze filmen.”

Bio van Marie Verhulst