.
Marie Verhulst, Ellen Callebout, Gert Verhulst, Viktor Verhulst
donderdag 13 juli 2023

Marie Verhulst: “Fysiek is dat best zwaar”

Ze dacht dat hij er vrede mee had

Het baasje zijn van Samson, het is niet alleen leuk, maar ook hard werken. Vraag dat maar aan Marie Verhulst. Zij spelen deze zomer een zomershow in Plopsaland De Panne, soms zo’n drie shows per dag.

Maar ook de reeks kerstshows die ze achter de rug hebben waren niet van de poes. Ze speelden van december tot februari in Vlaanderen en Nederland.

“En dat zijn shows van anderhalf uur, met drie keer zoveel liedjes. Fysiek was dat best zwaar, aan het einde van de dag was mijn lijf echt moe. En ik moet dan nog niet zoveel dansen als de K3-meisjes. Maar waar ik op voorhand het meeste schrik voor had, was dat mijn stem het niet zou kunnen volhouden. Ik heb nog nooit zoveel moeten zingen”, reageert Marie in Story.

Dit jaar wordt het een eerste kerstshow zonder Alberto en Van Leemhuyzen en daar is al veel rond te doen geweest. Vooral Koen Crucke is niet blij.

“Nochtans had ik wel de indruk dat Koen er oké mee was. Maar ik begrijp dat hij het jammer vindt, ik ook trouwens. Ik ben met hem opgegroeid. Zowel op tv als ernaast. Niet dat ik heb zitten huilen, ik ben geen grote wener, maar van mij had hij nog lang mogen meedoen. Maar ik snap de keuze van Studio 100 ook wel.”

Bio van Marie Verhulst

Meer Over:

Marie Verhulst