.
Marie Verhulst
dinsdag 14 november 2023

Marie Verhulst: “We waarderen elkaar nog altijd”

​​​​​​​Maar dat hebben ze nog niet gedaan

De verbazing was groot toen Koen Crucke niet langer mocht meespelen in de kerstshows van Samson & Marie. Even leek het ook alsof Marie Verhulst en Koen ruzie hadden, maar dat is absoluut niet het geval.

“Al die heisa omdat Alberto en Van Leemhuyzen niet meer te zien zijn in de Kerstshow... Koen en ik hebben nog met elkaar gebeld, we weten dat we elkaar erg waarderen en dat is het belangrijkste. Alles is oké nu”, zegt ze in Dag Allemaal.

Koen was graag nog eens iets gaan eten met Marie, maar daar is het nog niet van gekomen. Niet omdat Marie niet wil, maar wel omwille van de drukke agenda van Koen.

“Die mens heeft nooit tijd, hij springt van het ene project in het andere. (lacht) Och, wie weet welk scenario Viktor voor de volgende Kerstshow bedenkt. Nu is het met de Burgemeester, bakkerin Florentine en brandweerman Bill. Voor hetzelfde geld zit de volgende keer Alberto in het verhaal. Alles kan. Maar als je 30 jaar met dezelfde figuren verhalen en videoclips hebt gemaakt, dan is een frisse wind altijd leuk.”

Bio van Marie Verhulst en Koen Crucke