.
Marina Wally
zondag 26 februari 2023

Marina Wally neemt belangrijke beslissing

“Dat mogen ze bij mij ook doen”

Twee handen op één buik, zo ging het tussen Marina en haar vader Eddy Wally. Spijtig genoeg moest Marina enkele jaren geleden haar vader afgeven ten gevolge van een hersenbloeding. Dat is ondertussen al zeven jaar geleden.

“Het lijkt wel alsof het gisteren was. Papa is gestorven terwijl ik naast zijn bed zat. Hij had mijn hand vast. Ik voel hem nog knijpen. En mama is thuis gestorven, in mijn armen in 2012”, vertelt Marina Wally aan Primo.

“Marina is ervan overtuigd dat ze op een dag terug herenigd zal worden met haar papa en mama. Ze wil dan ook begraven worden naast haar ouders.

“Mijn vriend is weduwnaar en wil begraven worden naast zijn vrouw. Ik begrijp dat. En hij begrijpt dat ik bij mijn ouders wil liggen. Papa ligt begraven op het kerkhof van Zelzate. Mama is verast en haar urne werd naast papa begraven. Dat mogen ze bij mij ook doen”, onthult Marina aan Primo.

De hereniging mag voor haar wel nog een paar jaartjes op zich laten wachten want ze zou toch nog een paar jaar langer op de Aarde willen rondlopen.

Bio van Marina Wally en Eddy Wally