.
Mark Verstraete
zondag 11 augustus 2024

Mark Verstraete: “Daar zitten zoveel Vlamingen” 

Hij geniet wel 

Ook al hoeft Mark Verstraete niet meer te werken, hij kan nog altijd heel erg genieten van vakantie. Hij denkt ook nog vaak terug aan de vakanties in Bredene die hij maakte met zijn broer en zussen.

“Ik heb er zelfs aan gedacht om aan de zee te gaan wonen, maar om praktische redenen hebben we dat niet gedaan. We hebben ons huis hier en een appartement in Antwerpen. Een derde eigendom is wat van het goeie te veel. Of ik zou al iets moeten verkopen. Zolang ik als acteur nog actief ben, heb ik dat appartement in Antwerpen nog nodig, want ik rij niet met de wagen”, zegt Mark in Primo.

De acteur is aan één oog blind en dat door een ongeval die hij als jonge kerel heeft gehad. Hij mag wel met de auto rijden, maar hij werd bang omdat hij met één oog geen dieptezicht heeft.

“Maar we gaan nog steeds vaak naar zee en dan huren we een appartement. We gaan ook wel eens naar Normandië. Of Zeeland. Dat is ook heel mooi, maar tegenwoordig zitten daar wel héél veel Vlamingen. Maar ik zeg het: ik voel me daar nog altijd beter. We gaan wel niet in het hoogseizoen.”

Bio van Mark Verstraete

Meer Over:

Mark Verstraete