.
Mark Verstraete
woensdag 24 augustus 2022

Mark Verstraete: “Ik ben daar niet zo goed gezind over”

Er staan nog afleveringen gepland

We kunnen op VTM vaak genieten van de herhalingen van ‘De Kotmadam’. Maar wat veel mensen niet weten is dat er al een hele tijd geleden nieuwe afleveringen zijn opgenomen die nog altijd niet zijn uitgezonden.

“VTM richt zich op een andere doelgroep. De jeugd vooral. Er wordt een ander beleid gevoerd en de zender is onze generatie vergeten”, zegt Mark in Dag Allemaal.

Het is bijna niet te geloven dat dit effectief de reden zou zijn, maar Mark kan niks anders bedenken. “Laat het ons hopen dat het niet klopt? Maar blijkbaar is dat niet het publiek dat VTM zoekt. En wat die heruitzendingen betreft; ooit moeten die stoppen.”

In tegenstelling wat iedereen denkt halen de acteurs van ‘De Kotmadam’ geen inkomsten meer uit die heruitzendingen. “Enkel nog een peulschil van naburige rechten.”

Maar dat de nieuwe afleveringen nog niet zijn uitgezonden, dat stoort de acteur nog het meest. “In de winter van 2019-2022 is een zesdelige vervolgreeks opgenomen die een mooi sluitstuk vormt, als een film in zes delen. Dat is het 25ste seizoen. Maar zelfs het 24ste, dat in 2017 is opgenomen hebben ze nog niet uitgezonden en daar ben ik niet zo goed gezind over.”

Bio van Mark Verstraete

Meer Over:

Mark Verstraete