.
De Kotmadam
zaterdag 27 augustus 2022

Mark Verstraete is niet blij: “Wij willen gewoon erkenning”

Waar blijven die 2 laatste seizoenen?

Twee seizoenen, zoveel blijven er nog over van ‘De Kotmadam’ die moeten worden uitgezonden. Maar of die ooit effectief uitgezonden zullen worden, dat is nog maar de vraag. Het 24ste seizoen werd in 2017 opgenomen, het 25ste in de winter van 2019-2020.

Mark Verstraete, die Jef Liefooghe speelt is daar tot op de dag van vandaag nog altijd niet zo gelukkig mee, en heeft er maar weinig goed oog in dat ze ooit zullen worden uitgezonden.

“Vtm ging er spel rond maken, maar we horen er niks meer van. Wij willen erkenning. We hebben een mooi slot gebreid aan wat dertig jaar een deel van ons leven is geweest. Het is een ontroerend afscheid. Het zou doodzonde zijn als dat slotakkoord voor altijd in de schuif blijft liggen”, reageert hij in Dag Allemaal.

Maar hij is niet de enige die de beslissing van de VTM niet begrijpt. Ook zijn collega en enige echte kotmadam Katrien Devos begrijpt er niks van, net zo min als producer René Vlaeyen.

Het is volledig te begrijpen dat Mark een waardig afscheid wil en dat hij waardig afscheid kan nemen van het belangrijkste personage in zijn leven. “Voor veel mensen ben ik Jef. Of ze denken toch minstens dat ik zo ben als mijn personage. Dat vind ik erg. Ik ben helemaal geen zwanzer. Ik kan goed lachen, maar ik ben meer een moppentapper. Odilon Mortier was meer zichzelf in de reeks. Hij heette niks voor niks ook Odilon in de reeks.”

Bio van Mark Verstraete

Meer Over:

Mark Verstraete