.
Mark Verstraete
zondag 18 september 2022

Mark Verstraete wil acteren: “mijn honger is nog niet gestild”

Hij staat graag in het theater

We kennen Mark Verstraete vooral als Jef Liefooghe uit ‘De Kotmadam’, maar wist je ook dat Mark vaak op het toneel staat? Zo heeft hij onlangs nog een stuk gespeeld met het Brusselse gezelschap Tristero.

“We hebben toen eindelijk ‘Iemand van ons’ kunnen spelen. Een stuk over zes mensen die in bed liggen en praten over liefde, politiek… in beide moet je compromissen kunnen sluiten”, legt Mark uit in Dag Allemaal.

En voor wie interesse heeft, heeft Verstraete goed nieuws. Want in het voorjaar van 2023 worden de voorstellingen hernomen.

“Ik kijk daar nu al hard naar uit. Bovendien speel ik ook mee in een bewerking van ‘Hamlet’, voor jongeren. Ook iets waar ik heel veel zin in heb.”

Mark mag dan wel al flink in de 70 zijn, stil zitten dat is niks voor hem. En dus kijkt hij volop uit naar de toekomst. “Ze mogen mij bellen, voor zowel theaterstukken als tv-of filmproducties. M’n honger is nog lang niet gestild. Liever te veel werk dan te weinig. Ik ben bang van het zwarte gat, met ouder te worden val ik steeds meer uit de boot.”

Bio van Mark Verstraete

Meer Over:

Mark Verstraete