.
Marthe De Pillecyn
zondag 7 november 2021

Marthe in tranen tijdens K2 Zoekt K3

Het afscheid valt haar zwaar.

Wat is er tijdens de kwartfinale van ‘K2 Zoekt K3’ gebeurd? Heb jij ook de tranen bij Marthe gezien bij het golden ticket-moment? En is het jou ook opgevallen dat bij het golden ticket-moment Marthe geen woord gezegd heeft? Dat zijn we van haar niet gewoon.

De kwartfinale van ‘K2 Zoekt K3’ was er één met hoogtepunten en dieptepunten. Natuurlijk gaf Gordon zijn favoriete Luca nog maar eens 100 punten op, de zanger en presentator deed dat bij Diede nog eens over. De ster uit ‘K2 Zoekt K3’ kreeg ook van Ingeborg en 100 en zij eindigde met 832 punten dan ook alweer op de eerste stoel.

Gordon schaamde zich wellicht niet één seconde door Remi af te kraken en hem amper 30 punten te geven. Gordon speelt als jurylid een vuil spelletje en wil Luca absoluut in de finale krijgen of hem dat zal lukken weten we binnen twee weken.

Wie er zeker niet meer bij zal zijn, dat zijn Kato en Manou. Zij wisten geen stoeltje te veroveren en werden in tegenstelling tot Remi niet door Hanne en Marthe gered. Marthe kon haar tranen niet bedwingen tijdens het golden ticketmoment, het was Hanne die het woord voerde. We zagen Marthe haast letterlijk op de tanden bijten en haar emoties doorslikken op het ogenblik dat Hanne vertelde dat het Remi was die naar de halve finale mocht. Uiteraard kunnen wij ons er wat bij voorstellen, zo’n wedstrijd is ook voor Hanne en Marthe bijzonder emotioneel. Hanne en Marthe kiezen een partner voor het leven in de show, iemand waarmee ze lief en leed delen en die ze ook moeten kunnen vertrouwen. En afscheid nemen is nooit leuk, Hanne en Marthe hebben veel tijd met de kandidaten doorgebracht. Wat gaat dat binnen twee weken geven bij de halve finale wanneer er nog twee toppers zullen afvallen.

Bio van K3

Meer Over:

K3