.
K3 in Liefde Voor Muziek 2023
maandag 13 november 2023

Marthe van K3: “Het is helemaal typisch ons”

Ze zijn er dol op

Speciaal voor JBC mochten Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman van K3 hun eigen feestkledinglijn ontwerpen. Met de feestdagen in het vooruitzicht ontwierpen de drie zangeressen kledij die ze zelf zouden dragen tijdens die feestdagen.

“De outfits zijn helemaal typisch Marthe, Julia en Hanne”, begint Julia in Het Belang Van Limburg. “et past enorm bij die eerste meeting die we hebben gehad. Toen moesten we foto's van outfitjes meenemen: dit zou ik dragen naar een feestje. Als ik nu naar de collectie kijk, dan is dit zó ons. Marthe ziet graag holografisch-achtige stofjes en fluffy truien. Hanne draagt vaak pakken. En ik hou enorm van denim: denimbroeken en -jasjes. Wij vonden het zelf ook belangrijk dat het heel comfortabel zou zitten, dus ook dat is leuk meegenomen.”

Ze hebben de lijn dan wel zelf mogen ontwerpen, wat wil zeggen dat ze alles ongetwijfeld erg leuk vinden. Maar ze hebben toch enkele stuks die ze er bovenuit vinden springen.

“Ik denk de mintgroene sweater met zilveren hartjes: langs buiten lijkt het een gewone trui, maar vanbinnen is het zachte fleece. Ik vind het kleurtje heel mooi, en de trui zit zo goed dat ik ze nooit meer uit zou willen doen. Dat is misschien wel mijn favoriete stuk”, zegt Marthe in Het Belang Van Limburg.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van K3

Meer Over:

K3