.
Martin Heylen
vrijdag 20 september 2024

Martin Heylen: “Dat is het enige wat ze wil horen”

En dat is normaal

Hoewel het allemaal erg knap is wat Martin Heylen doet en het erg boeiend is wat hij allemaal vertelt, is het voor zijn kleindochter Renée van zeven jaar allemaal maar weinig interessant. Zij is niet echt geïnteresseerd in wat haar pépé allemaal te vertellen heeft.

“Weet je wat ze wil horen? Hoe het zit met de prinsessen van 'Prinsessia'. Of ze wil mij horen fantaseren over een vogel die prachtige liedjes fluit, maar eigenlijk een betoverde prins is. Kleine kinderen willen echt geen verhalen horen over hun opa die de Kilimanjaro beklommen heeft of weer eens door Amerika trekt. Zou het ook niet triestig zijn als ik mijn voldoening moest halen uit gesprekken met mijn kleindochter over mijn werk”, zegt Martin in Dag Allemaal.

Andere mensen zijn dan wel weer enorm geïnteresseerd in de verhalen die Martin elke keer heeft te vertellen. Hij kan altijd rekenen op heel veel lof. Maar er zijn ook mensen die hem altijd weer met beide voeten op de grond zetten en dat is ook nodig.

“Ik durf weleens in mijn eigen wereld te kruipen. Momenteel ben ik volop bezig met de afwerking van '40 Jaar Reilen En Heylen'. Voor je 't weet, zit je met oogkleppen te werken.”

Bio van Martin Heylen

Meer Over:

Martin Heylen