.
Martin Heylen
maandag 23 september 2024

Martin Heylen: “Ik word weleens tot de orde geroepen”

Hij wordt soms op de vingers getikt

Veel lof krijgen is natuurlijk altijd leuk. Lof krijgen over de programma’s die je maakt, misschien wel nog leuker. Gelukkig heeft Martin Heylen vrienden en familie die hem dan weer met beide voetjes op de grond zetten. Want ook dat is wel eens nodig.

“Ik word weleens tot de orde geroepen. Als ze zeggen dat ik mijn werk even opzij moet leggen en er gezellig bij moet komen zitten, weet ik dat ik te ver ga in mijn focus. Ach, ik word verscheurd tussen de passie voor mijn vak en de liefde voor mijn gezin. En over dat pensioen: mijn lichaam en het thuisfront zullen mij wel zeggen wanneer het genoeg is, en dan zal ik luisteren. Ik ben absoluut geen workaholic”, zegt hij in Dag Allemaal.

Martin ziet zijn job ook niet als werk. Hij heeft op zijn zestiende acht jaar lang in de fabriek gewerkt als ongeschoolde arbeider. Dat vindt hij pas echt werk.

“Eén minuut voor ik moest beginnen, kwam ik daar aan. En vijf minuten voor we naar huis mochten, stond er al een rij mensen te wachten met hun hand op de prikklok om geen seconde langer te moeten blijven. Dát is werken. Wat ik doe, is zelfontplooiing.”

Bio van Martin Heylen

Meer Over:

Martin Heylen