.
Mathias Vergels en Julie Houtman
zaterdag 5 februari 2022

Mathias Vergels: ‘Ben zo fier op Emile’

Hij heeft een zoontje uit een vorige relatie

Mathias Vergels is bijna 2 jaar gelukkig samen met actrice Lynn Van den Broeck. Voordat hij een relatie met haar begon, was hij gelukkig getrouwd met de mama van zijn zoontje Emile. Iemand die hij niet meer zou kunnen missen.

“Ik ben jong papa geworden. Een logische keuze. Julie en ik waren verliefd en getrouwd en daar kwam een kindje van. Als ik zie wat voor een ketje dat is, ik ben daar zo fier op. Het feit dat ik hem nu in co-ouderschap heb, went niet. Het is elke keer een moeilijk moment. Maar telkens ook dat gelukzalige gevoel om hem te gaan halen.”

Mathias en Julie zijn dan wel uit elkaar. Toch komen ze nu terug goed overeen. Al is dat eventjes anders geweest. “Mijn ouders zijn ook gescheiden. Ze hebben veertien jaar in een vechtscheiding gezeten. Dat was verschrikkelijk voor mij en mijn broer. Ik denk dat ze nog altijd niet goed beseffen welke impact dat heeft op kinderen. Door die ervaring wist ik alleszins hoe het niet moet. Julie en ik hebben onze draai gevonden. Alles draait rond respect en goede afspraken.”

Bio van Mathias Vergels

Meer Over:

Mathias Vergels