.
Mathias Vergels in Thuis
vrijdag 19 augustus 2022

Mathias Vergels: “Ik heb ontdekt dat dat ook heel leuk kan zijn”

Corona was toch voor iets goed

Mathias Vergels en zijn partner Lynn Van den Broeck zijn een prachtig koppel. De twee lijken de rust te hebben gevonden bij elkaar en ze genieten volop van het leven en van elkaar. Dat het koppel dezelfde job heeft, is voor hen allebei gemakkelijk om te beseffen dat ze geen gewoon 9 to 5 leven hebben.

“Zij begrijpt het als ik pas laat thuis ben na een show. Wij geven elkaar veel vrijheid en moedigen elkaar aan om voor onze projecten te gaan, ook als we daardoor een tijdje minder tijd voor elkaar hebben. Het klikt op alle vlakken, maar die steun en dat vertrouwen in elkaar maakt van ons de ideale match”, glimlacht Vergels in Dag Allemaal.

Zowel Lynn als Mathias houden er wel eens van om een leuk reisje te maken met zijn twee. Maar sinds corona hebben beiden ook ontdekt hoe heerlijk het kan zijn om gewoon thuis te zijn.

“Sinds corona heb ik ontdekt hoe fantastisch het is om het thuis gezellig te maken of een tripje in eigen land te doen. Ik ben een grote fan van Wallonië geworden. Ik word er niet herkend en ik kom er helemaal tot rust.”

Zelf proberen ze de mensen ook een ontspannende vakantie te bezorgen door het uitbaten van hun B&B l’Atelier. “Maar omdat het zo druk is en we bijna alle dagen de baan op zijn, aanvaarden Lynn en ik niet veel boekingen. We kunnen nu eenmaal niet op twee plaatsen tegelijk zijn. maar het is heel leuk dat het zo’n groot succes is.”

Bio van Mathias Vergels

Meer Over:

Mathias Vergels