.
Mathias Vergels in Thuis
woensdag 16 maart 2022

Mathias Vergels: ‘Wij laten deze mensen niet creperen’

De acteur blijft zich inzetten voor slachtoffers watersnood.

Donderdag is er op de grote mediakanalen een inzamelactie voor de slachtoffers in Oekraïne en dat is een mooi initiatief. Maar ook bij ons is er nog veel geld én mankracht nodig om mensen een beter leven te geven. Amper acht maanden geleden wat er aan de andere kant van de taalgrens wateroverlast en veel van die mensen zitten nog steeds in de miserie.

Mathias Vergels heeft op Instagram actuele beelden van de situatie in Pepinster gedeeld. “Deze mensen hebben na al die maanden nog steeds niets. Voor de media is deze schrijnende situatie geen ‘hot topic’ meer. Wij met Brothers Of Solidarity helpen nog steeds waar we kunnen. De opbouw zal nog maanden, misschien zelfs jaren duren. Zeker als het van onze beleidsmakers zal afhangen”, schrijft Mathias Vergels op Instagram.

“Steun de brothers door ons te volgen op sociale media, of door te doneren via onze website”, roept Mathias Vergels op. “Wij laten deze mensen niet creperen. Een welgemeende dankjewel aan alle vrijwilligers. Zonder jullie was er niets. Bravo aan de ontelbare regeringen die dit land heeft. Om jullie volk 100% in de steek te laten. Wake the fuck up”, besluit Mathias Vergels.

Doneren kan op https://www.brothersofsolidarity.be/

Bio van Mathias Vergels

Meer Over:

Mathias Vergels