.
Mathias Vergels
maandag 15 augustus 2022

Mathias Vergels: “Zij is voor mij de perfecte vrouw”

Hij had snel een nieuwe relatie

Aan het begin van de lockdown zijn er in Vlaanderen heel wat koppels onvoorzien vervroegd gaan samenwonen. Ook Mathias Vergels en zijn partner actrice Lynn Van den Broeck werden een koppel aan het begin van corona.

Een moeilijk moment voor het koppel, want ze konden er niet zomaar samen op uit trekken en de wereld samen verkennen. Het koppel zou dit als verloren tijd kunnen zien, maar ze bekijken het vooral van de positieve kant.

“Ik hoef niet per se met haar op een vliegtuig richting Chakamaka te stappen. Het is natuurlijk leuk om de sfeer van exotische culturen of landen op te snuiven, maar wij plooien ook gewoon thuis heel graag terug op onszelf”, geeft Vergels toe aan Dag Allemaal.

Mathias kon hier en daar rekenen op een stevige portie kritiek omdat hij nog niet zo heel lang uit elkaar was met zijn ex-partner en mama van zijn zoontje toen hij al een relatie begon met Lynn.

“Nochtans hebben we elkaar echt wel gevonden. Ik zie haar zo graag en ik ben ontzettend trots op alles wat ze doet. Ze draagt zo goed zorg voor mij en mijn zoontje Emile. Ze is voor mij de perfecte vrouw, mijn hemel. Ja, ik ben een fiere vent.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Mathias Vergels

Meer Over:

Mathias Vergels