.
Mathieu Terryn
donderdag 27 oktober 2022

Mathieu Terryn: “Ik heb in korte tijd veel meegemaakt”

Hij heeft al heel wat ervaring

We kunnen ons heel goed inbeelden dat er elke vrijdag en-zondagavond heel wat meisjes naar ‘The Voice Van Vlaanderen’ kijken omwille van coach Mathieu Terryn.

Hij is de nieuwste aanwinst in het programma en smijt zich dan ook volledig om de overwinning met zijn kandidaat binnen te halen. Mathieu weet immers als geen ander hoe zo’n wedstrijd aanvoelt.

“Ik heb dan zelf wel nog niet zoveel jaren op de teller, maar met Bazart hebben we in korte tijd wel veel meegemaakt – veel gedaan en met veel mensen samengewerkt. En ik heb deelgenomen aan ‘Eurokids’, waardoor ik weet hoe een televisieprogramma in elkaar zit. Al worden de kandidaten wat dat betreft sowieso goed begeleid”, zegt hij in Humo.

In een show van ‘The Voice’ loopt alles altijd perfect. Alle techniek is perfect in orde, er is een goeie groep om de kandidaten te ondersteunen, een altijd enthousiast publiek, etc. Iets wat in het echte leven bijna nooit het geval is.

“Maar toch respect voor de mensen van de productie, die de kandidaten wat dat betreft de klok rond begeleiden. Er wordt hun heel goed duidelijk gemaakt; dit is een televisieprogramma, daarbuiten heerst er een andere realiteit.”