.
Mathieu Terryn van Bazart op Q-POP
dinsdag 25 juli 2023

Mathieu Terryn komt hier al van kindsaf aan

“Diefstal of glamour”

Het Laatste Nieuws spreekt af met Mathieu Terryn in La Réserve in Knokke, het hotel dat door Marc Coucke en Bart Versluys een make-over heeft gekregen en waar Peter Goossens nu de brasseriekeuken runt.

Ondanks het feit dat hij wilde haren heeft en een vrouwelijke parelsnoer om de hals en tattoos op de armen, kijkt niemand raar op. Sommigen herkennen Mathieu Terryn wellicht zelfs, maar in een etablissement als dit zijn de mensen discreet, of blasé.

Twee koffies bestellen staat synoniem voor 20 euro. Zou dat diefstal zijn, of is dat ook glamour? “Ik kom graag in Knokke, zegt Mathieu Terryn. Al van kinds af. Mijn grootouders hadden hier een appartement, mijn ouders hebben dat overgenomen en nu ben ik hier elke zomer één week op vakantie, tussen de optredens en opnames door”, aldus Mathieu.

Knokke heeft voor veel mensen een dubbele connotatie, maar de zanger ziet enkel de ‘wijze’ kanten. “Er gebeurt hier altijd van alles, je kan hier lekker eten, veel vrienden van mij komen hier ook... ik vind Knokke gewoon plezant”, vertelt Mathieu Terryn aan Het Laatste Nieuws.

Bio van Mathieu Terryn

Meer Over:

Mathieu Terryn