.
Jonas Vermeulen en Matteo Simoni
zaterdag 24 december 2022

Matteo Simoni en Loredana zoeken structuur in de chaos

Matteo Simoni en zijn partner Loredana Falone snakken naar rust

Zillion is binnenkort te zien in de bioscopen en dus zit er voor Matteo Simoni een drukke periode op. “Het is een lange rit geweest, maar als straks de film in première gaat, is het voor mij afgelopen. Vanaf dan moet Zillion zijn eigen weg zoeken”, vertelt Matteo aan Feeling.

Het fantastisch verhaal van de alom bekende discotheek en zijn eigenaar Frank Verstraeten brengt heel wat teweeg in Vlaanderen. Matteo speelt de rol van Dennis Black Magic, de comic relief, die rond Frank Verstraeten (gespeeld door Jonas Vermeulen) circuleert en hem het leven moeilijk maakt.

“Het was wel prettig om iemand te spelen die leeft; dat je die kunt bellen, samen aan tafel kunt zitten, alles kunt observeren en in je rugzak stoppen”, vertelt Matteo aan Feeling.

“Matteo heeft Dennis tijdens de opnames wel een beetje mee naar huis gebracht. Alleen al die ringbaard en dat uitgedunde haar, daar viel moeilijk door te kijken, onthult Loredana.

Beiden zijn nu toe aan wat rust. “Onze job is niet nine to five, en soms is het hard zoeken naar structuur in de chaos, bekent Matteo aan Feeling.