.
News Image

Matthew Michel in Ketnet Musical Kadanza Together

De fans van Ghost Rockers zijn door het dolle heen want Matthew Michel speelt mee in Ketnet Musical Kadanza Together.


Goed nieuws voor de fans van Ketnet Musical Kadanza Together! Matthew Michel zal Vince Petrelli spelen. Vince is een beroemde choreograaf. Hij is de gastdocent op het danskamp DANZ UP, een kamp dat jaarlijks georganiseerd wordt op Kampplaats de Zeebries.

Ketnet Musical Kadanza Together: Twee vrienden muzikanten, Ruben en Daan gaan op muziekkamp. Maar door toedoen van kampleider Coenraad Bolders, gaat naast muziekkamp ZAMU ook danskamp DANZ UP op hetzelfde kampterrein door. Daarnaast zal Coenraad aan het einde van de week ook nog eens moeten beslissen welk van de twee kampen volgend jaar nog zal mogen doorgaan. Het wordt een strijd tussen ZAMU en DANZ UP, een strijd tussen zang en dans.



Junior Musical Kadanza was een regelrecht succes. De musical oogstte veel lof en werd bezocht door meer dan 40.000 mensen. Reden genoeg voor Ketnet om samen met Studio 100 in een nieuw musicalavontuur te stappen, met een geheel nieuwe cast: Ketnet Musical: Kadanza Together.

Het wordt opnieuw een prachtig spektakel met een nieuwe, straffe cast, een leuk verhaal met spectaculaire dansmoves en hits uit 10 jaar Junior Eurosong in een nieuw jasje!

Tatyana Beloy speelt de rol van gastdocent bij het zangkamp.


Bio van Matthew Michel

Meer Over:

Matthew Michel