.
Matthias Lens
zondag 16 oktober 2022

Matthias Lens: “Dat is het ergste wat er is”

Hij wil liever niks breken

Als alles goed gaat vindt er volgend jaar terug een Schlagerfestival plaats in Hasselt. Wie zin heeft in een stevig feestje zakt op 24-25-26 maart 2023 best af naar de Trixxo Arena in Hasselt, waar tal van bekende artiesten het beste van zichzelf zullen geven.

Één van hen is Matthias Lens. Net als vele van zijn collega’s trok hij voor de opname van de reclamespot de rolschaatsen aan en wist zich gelukkig de hele dag staande te houden. En dat ging behoorlijk goed.

“Ik ben een stijve hark. Skiën heb ik bijvoorbeeld nog nooit gedaan. Maar ik wou dit wel proberen. Eens je op die wieltjes staat, schrik je pas hoe snel het soms gaat. Maar gelukkig is alles goed afgelopen”, lacht Matthias in Primo.

Maar de accordeonist heeft ook al minder geluk gehad. Zo brak hij een vijftal jaar geleden zijn pols. Al kwam dat niet van het rolschaatsen.

“Dat gebeurde tijdens het tennissen. Dus ik had schrik dat ik nu ook misschien weer een verkeerde beweging zou maken bij een eventuele val. Voor een accordeonist is een handbreuk natuurlijk het ergste wat er is. Maar ik ben er gelukkig heelhuids vanaf gekomen.”

Download onze app voor Android of iOS