.
News Image

Matthias Lens stelt nieuwe cd voor

Matthias Lens stelt nieuwe cd voor in Mechelen, dochter Eliana steelt de show.


In augustus 2013 bracht Matthias Lens z’n (titelloze) solo-debuutalbum uit en dat was meteen een schot in de roos: hij stond er maar liefst 8 weken mee in de Top 15 van de Ultratop Albumcharts, waarvan ook 3 weken op #4! Zijn volgende album ‘De Mooiste Musettes’ deed het nog beter, met 11 weken in de Top 15 en zelfs een Top 3 notering! Dit jaar maakte Matthias zijn solo-debuut op het Schlagerfestival in Hasselt, waar hij z’n status van ‘Vlaamse kroonprins van de ambiance’ helemaal waarmaakte!



Op zijn nieuwe album ‘Samen uit, samen thuis’ serveert Matthias Lens de grootste party classics uit de ‘60’s, 70’s en 80’s in aanstekelijke Nederlandstalige versies. Zo maakte Matthias onlangs van de titelsong van dit album, de Nederlandstalige versie van ‘Half a boy and half a man’ (Nick Lowe)) een mooi succes en mogen we ons aan ambiancevolle en dansvloervullende Nederlandstalige bewerkingen verwachten van klassiekers als oa ‘Viva La Mama’ (Edoardo Bennato), ‘Ob La Di Ob La Da’ (The Beatles), ‘Oh Julie’ (Shakin’ Stevens), ‘Under The Moon Of Love' (Showaddywaddy), ‘Son Of My Father’ (Chicory Tip) en ‘Yesterday Man’ (Chris Andrews).



Het album ‘Samen uit, samen thuis’ is voor Matthias Lens de heerlijke exponent van een uiterst geanimeerde zomer, boordevol optredens. Matthias Lens heeft geen klagen en heeft dit jaar meer dan 100 optredens en daar komen er regelmatig nog bij. Het jaar 2015 belooft een topjaar voor de zanger/accordeonist te worden. Met zijn nieuwe album brengt Matthias weer toffe liedjes tot bij zijn fans. Matthias stelde zijn album voor in Café Belge te Mechelen en daar waren naast tals van collega's ook zijn partner Laura Lynn en dochtertje Eliana aanwezig.