.
Maxime De Winne in Familie - aflevering 6780
vrijdag 11 februari 2022

Maxime De Winne eerlijk: “Ik heb nooit met hen over mijn gevoelens kunnen praten”

Hij was erg onzeker

Acteur Maxime De Winne is gelukkig samen met zijn vrouw en drie kinderen. Toen hij jong was verliep de zoektocht naar een partner niet altijd even vlot. En met zijn ouders over gevoelens praten, dat zat er ook niet meteen in.

“Ik zat in een college met alleen maar jongens. Pas in het derde middelbaar zijn we gefuseerd met een meisjesschool. Ik ben toen overgestapt van Latijn naar Moderne Talen omdat die klas gemengd was. Er ging een wereld voor me open. Maar ik wist langs geen kanten hoe ik met meisjes moest omgaan en worstelde met onzekerheid”, blikt Maxime terug in het Laatste Nieuws.

Bovendien zag hij er niet altijd even goed uit, moet Maxime bekennen. “Het hielp niet dat ik een megalelijke bril op had. Achter die bril was ik best een schone gast, maar die bril verpestte alles. Ik heb die tot mijn zestiende gedragen. Toen bleek dat mijn oogarts eigenlijk veel te oud was en zelf enorm bijziend. Een andere oogarts keek me na en zei: ‘Je hebt helemaal geen bril nodig’. Al die complexen – jarenlang – voor niks!”

Bio van Maxime De Winne

Meer Over:

Maxime De Winne