.
Metejoor Emma Heesters
woensdag 28 december 2022

Metejoor: “Iedereen moet zich aanpassen aan mij”

Hij heeft een erg onregelmatig leven

Wat er ook gezegd wordt in de pers, welke geruchten er ook de ronde gaan, Metejoor is nog altijd gelukkig samen met zijn vriendin Britt. Ook na de geruchten die de ronde deden over mogelijks ontrouw van Metejoor met K3-zangeres Julia Boschman.

Voor Britt is het samenleven met één van de grootste sterren van Vlaanderen een grote aanpassing. Samen moesten ze op zoek naar een gulden middenweg om toch voldoende tijd voor elkaar te kunnen blijven maken.

“Iedereen moet zich aanpassen aan mijn onregelmatig leven, maar mijn vriendin en plusdochters steunen me volledig. Elk moment dat we samen zijn, proberen we qualitytime te hebben. Mijn plusdochters komen regelmatige naar mijn optredens kijken en zingen mijn liedjes luidkeels mee. Al zijn ze momenteel meer in de ban van Camille”, lacht Metejoor in Story.

Op het podium is Joris Metejoor en thuis is Metejoor Joris, iets waar hij toch even heeft naar moeten zoeken.

“In het begin vond ik dat beangstigend: moet ik iemand anders zijn op tv? Moet ik nu netjes praten. Maar ik kreeg altijd te horen dat ik gewoon mezelf moet zijn. Dat ik gewoon Joris mag zijn en geen rolletje moet spelen. Dat geeft me rust en vertrouwen. Het enige verschil tussen Metejoor en mezelf is dat Metejoor altijd heel opgewekt moet zijn op momenten dat Joris misschien niet zo gelukkig is.”

Bio van Metejoor, K3, Julia Boschman en Camille