.
Metejoor in Liefde Voor Muziek 2023
vrijdag 26 mei 2023

Metejoor: “Joris kan niks, Joris moet dood”

Hij had weinig zelfvertrouwen

De fans van Metejoor kunnen vanaf volgende week hun hartje ophalen op Streamz want dan verschijnt de docureeks rond zanger Joris Van Rossem op het streamingplatform.

Daarin vertelt Joris over zijn lange weg naar het succes, wat voor invloed roddels heeft op zijn leven en over de moeilijke kant aan het bekend zijn.

Voor Joris bekend werd als Metejoor was hij deels leraar, deels zanger en was hij vooral een persoon vol onzekerheden. Hij had enorm veel faalangst en durfde niet eens op een podium staan.

“Als kind kraste ik in mijn bureau: Joris kan niks, Joris moet dood”, vertelt Joris in zijn docureeks en in Gazet van Antwerpen. Tijdens zijn eerste audities was Joris kotsmisselijk en dat uitte zich later in dwangneuroses. Zo ging hij voor elk optreden 4 keer naar ‘het grote toilet’

Maar gelukkig heeft Joris zich erover weten zetten en speelt hij nu de pannen van het dak overal in Vlaanderen. De weg naar het succes is niet altijd makkelijk geweest voor Joris, maar het mag gezegd zijn dat Joris ondertussen zijn plekje in de showbizz en op het podium wel heeft verdiend.

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor