.
Metejoor @ Q-POP
zaterdag 25 maart 2023

Metejoor: “Op het podium mag het iets meer zijn”

Hij heeft een eigen kledingcollectie

Metejoor, hij is ontzettend populair en voor heel wat van zijn vrouwelijke fans toch één op een miljoen. Het liefst van al hebben ze allemaal graag een rendez-vous met hem, maar helaas moet Joris iedereen teleurstellen want zijn overvolle agenda laat het niet toe.

Veel van die vrouwen zullen ondertussen naar e5 zijn gelopen voor de unieke kledingcollectie die Metejoor op de markt heeft gebracht. Binnenkort zien we dus ongetwijfeld heel wat mannen in de leuke outfits van Joris op straat lopen.

“Het voelde nochtans behoorlijk onwennig toen de vraag van e5 kwam. Ik was namelijk nooit bezig geweest met mode, tot twee jaar geleden. Maar op een podium mag het toch iets meer zijn dan een jeans en T-shirt, merkte ik”, zegt Joris in Het Laatste Nieuws.

Joris was bang voor de reacties en hij had gedacht dat heel wat mensen zouden denken dat hij de zoveelste BV in rij was met een eigen collectie.

“Maar eigenlijk waren het vooral mijn vrienden die zeiden: ‘Een eigen kledinglijn? Gij, die altijd een joggingbroek draagt?’ Maar het is een toffe ervaring geworden en ik ben echt blij met de collectie. Het zijn allemaal stuks waarin ik me goed voel.”

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor