.
Metejoor
maandag 6 mei 2024

Metejoor stelt concerten uit: "Voel me niet zo groot"

Zanger langer buiten strijd.

Dikke pech voor Metejoor. De zanger heeft net een nieuwe single 'Groot' uit en was volop met zijn theatertour in Vlaanderen bezig. Maar maandagnamiddag kwam de zanger met minder positief nieuws: hij zal de resterende concerten pas in het najaar afwerken.

"Op dit moment voel ik mij niet zo “Grooot” en hebben mijn team en ik besloten om mijn agenda voor twee weken volledig vrij te maken om stappen te kunnen nemen richting de nodige rust en ruimte. Dit wil zeggen dat we de laatste twee concerten van de theatertour in het Capitole te Gent van eind deze week helaas dienen te verplaatsen naar de nieuwe data woe 23 en do 24 oktober. De show te Roeselare van afgelopen donderdag wordt verplaatst naar vrijdag 25 oktober. Ticketkopers zullen hiervan persoonlijk op de hoogte worden gebracht", laat Metejoor weten.

De zanger moest eerder ook al een concert afzeggen, toen waren fans al onderweg naar de zaal. Zover hebben Metejoor en zijn team het deze keer niet laten komen. "Excuses voor het ongemak, maar ik hoop snel weer de oude te zijn zodat we samen opnieuw voor 100% kunnen genieten van een heleboel concerten", schrijft Metejoor op Instagram.

Wat er precies met de zanger aan de hand is, is niet duidelijk.

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor