.
News Image

Michael Lanzo niet op podium Belgium’s Got Talent

De enige winnaar die niet mag optreden in show.


Michael Lanzo is not amused. De zanger loopt er al enkele weken teleurgesteld bij en dat heeft alles te maken met Belgium’s Got Talent. De winnaar uit 2013 is namelijk de enige winnaar die tijdens de jubileumeditie van Belgium’s Got Talent niet mag optreden tijdens de studioshow. Tijdens de eerste studioshow mocht Karolien Goris, de winnares van het eerste seizoen, een nummer komen brengen. En ook Domenico en Baba Yega konden aan Vlaanderen tonen wat ze in hun mars hebben. En Michael Lanzo? Die kreeg dus geen uitnodiging om één van zijn succesnummers te komen zingen en dat ligt zwaar op zijn maag. Het was zijn vader Hans die de kat de bel om deed en een bericht op Facebook zette.



“Lieve fans van Michael Lanzo. Patricia en ik hebben drie prachtige kinderen waarop wij enorm trots zijn. Maar toen onze zoon Michael in 2013 Belgium’s Got Talent won, wisten wij met ons geluk geen blijf. Het leek een droom die waarheid werd. De zanger Michael Lanzo was geboren! Na deze overwinning heeft hij heel mooie dingen meegemaakt en wat het belangrijkst is, hij heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Zijn agenda staat goed gevuld en daar zijn wij enorm blij om. En toch ben ik enorm verbaasd, dat het programma waaraan hij zijn mooie start te danken heeft, hem nu toch een beetje in de steek laat.”



“Hebt U ook gemerkt dat alle winnaars van de voorbije jaren allemaal live in de uitzending zijn geweest behalve Michael. Hij is de enige die ze zijn komen filmen tijdens een optreden en deze opname kan U vrijdag bekijken in de voorlaatste uitzending. Het is fijn dat hij er op deze manier toch eventjes kan bij zijn maar het was nog mooier geweest wanneer hij net als alle andere winnaars ook live in de uitzending had mogen komen. Het is toch daar waar het voor hem allemaal begonnen is. Het zou ons als ouders, de vele fans en al die mensen die hem naar de eerste plaats hebben gestemd, zeker een plezier hebben gedaan. En voor Michael zou het een grote voldoening geweest zijn. Hij zegt er niet zoveel over, maar ik weet als vader dat dit hem toch pijn doet.

Dit moest me toch even van het hart...Sorry”



“Inderdaad papa, je kent me zeer goed!! Ik ben inderdaad zeer diep ontgoocheld en teleur gesteld!”, reageerde Michael op het bericht van zijn vader. Voor Michael voelt het niet mogen optreden als een dolk in zijn rug. “Het voelt aan alsof ik nooit een winnaar was”, reageert de zanger aangeslagen. Michael vraagt zich af wat de reden is waarom hij de enige is die niet mag komen optreden. Is het omdat hij in het Vlaams zingt?