.
News Image

Michel Follet weer op tv

Michel Follet maakt tv-programma voor Eclips.


Voor Michel Follet is het een bijzonder weekend. Zaterdag vierde de presentator en filmliefhebber zijn verjaardag én was hij twee uur lang te horen op Klara waar hij zijn favoriete vooral klassieke en filmmuziek mocht kiezen in “De Liefhebber” bij Katelijne Boon. En ook zondag staat er wat te gebeuren. Die dag beginnen we aan een nieuw project dat me altijd nauw aan het hart lag en waar ik al jaren een lans voor breek: televisie maken voor de verwaarloosde oudere doelgroep met programma’s op hén afgestemd. Dat gaan we proberen te maken vanaf zondag 17 december bij Eclips TV, glundert de jarige Michel Follet.



Eclips is een zender die wordt opgestart vanuit een zorggroep (Eclips, vandaar de naam) en zich profileert als 50+ zender maar vooral mikt op de grote groep 65+.



Elke zondag maak ik daar een muziekmagazine met een geweldige pianist, Geert Maeckelbergh en één Eclips kijker/muziekliefhebber, vanuit onze hobbykamer. “De Herkenwijsjes”. Elke weekdag ontvang ik 4 gasten in mijn salonnetje in “Aan het juiste adres”, stel ik een filmklassieker uit mijn collectie voor, een liedje waar ik een bijzondere band mee heb én glippen we 2 minuten binnen in de keuken (écht haar keuken) van Janine Bischops, gaat Michel verder.



De uitzendingen zijn (zowel zondag als in de week) telkens om 11u00, 17u00 en 20u00 (herhaling).Ook



Eclips TV kan je bekijken bij Telenet | Kanaal 40 en bij Proximus | Kanaal 109.


Bio van Michel Follet

Meer Over:

Michel Follet