.
Michel Van den Brande
donderdag 14 september 2023

Michel Van den Brande opgepakt na uiten doodsbedreigingen

Deze zaak krijgt wellicht nog een staartje.

Stellingbouwer Michel Van den Brande is donderdag in opdracht van het parket van Oost-Vlaanderen op kantoor opgepakt en meegenomen. Volgens Het Laatste Nieuws zijn de doodsbedreigingen aan het adres van zijn voormalige werknemer F.M. de aanleiding voor deze actie.
F.M. zou volgens Van den Brande zijn bedrijf enkele tienduizenden euro's armer gemaakt hebben. Van den Brande was woedend toen hij dat ontdekte en zette de man te kijk op zijn sociale media. "We zullen dansen op uw graf!!! Vuile rotte oplichter!!!! DOOD!!!! ", schreef Van den Brande in zijn typische stijl.

Michel Van den Brande is een harde werker en dan doet het des te meer pijn als één van de medewerkers dingen doet die niet mogen. Volgens Het Laatste Nieuws zou F.M. de feiten ontkennen en Van den Brande van frauduleuze praktijken binnen zijn bedrijf beschuldigen. Volgens dezelfde krant ging Van den Brande zelfs naar de woning van de vriendin van F.M. en werden er ook daar bedreigingen geuit.

Van den Brande zal volgens zijn advocaat na het verhoor weer naar huis mogen gaan. Maar de kans lijkt ons groot dat deze zaak nog een staartje krijgt voor de rechtbank.

Bio van Michel Van den Brande