.
Michel Van den Brande
woensdag 20 maart 2024

Michel Van den Brande schrikt zich rot: “Hartfalen? Pffffff”

​​​​​​​Ondernemer neemt een ingrijpende beslissing.

Het nieuws dat Intermittent Fasting slecht is voor het hart, doet bij ondernemer Michel Van den Brande de wenkbrauwen fronsen.

De ondernemer uit Blankenberge heeft het dieet op aanraden van zijn dokter geprobeerd, maar recent onderzoek toont aan dat Intermittent Fasting gevaarlijk is voor het hart.

“Alle vooruit !! Ik heb eerst met Ozempic mijn suiker naar beneden proberen te krijgen. Na controle was mijn suikergehalte onvoldoende gezakt. Mijn dokter stelde toen voor het Intermittent Fasting dieet te volgen. Nu blijkt dat slecht te zijn voor het hart. Ik ben wel 19 kilo afgevallen met Ozempic en Intermittent Fasting en mijn suiker is gezakt maar toch niet voldoende voor in de toekomst mij niet te moeten inspuiten met insuline . Dat wil ik ten alle tijden vermijden”, reageert Van den Brande.

Michel zit niet stil en beweegt steeds vaker. “Dinsdagavond ben ik naar de tandarts geweest, te voet”, gaat Van den Brande verder. “Ik heb 10.500 stappen gedaan”, lacht de ondernemer. Maar even terug naar Intermittent Fasting. “Heeft iemand al iets ondervonden van hartfalen door het dieet”, vraagt Van den Brande zich af.


Blijven bewegen, Michel, goed bezig!!!

Bio van Michel Van den Brande