.
Michel Van den Brande en Sofie
zondag 17 december 2023

Michel Van den Brande: “Zoiets moet je toch vieren met veel volk?”

Ze maken er een groot feest van

De trouw en het trouwfeest van Michel Van den Brande en Sofie zal er eentje worden om nooit meer te vergeten. Ze zien het heel groots met alles erop en eraan. Want de liefde wordt gevierd en dat mag wel iets kosten.

“We zullen alleen nog moeten beslissen wie we allemaal uitnodigen. Sofie ziet een intiem huwelijk zitten, ik zie het grootser. Ja, als je een feest geeft, moet het in orde zijn, vind ik. Zoiets moet je toch vieren met veel volk, zeker? En je trouwt maar één keer, hé! Allez, in mijn geval twee keer dan”, lacht Michel in Tv Familie.

Wie zeker niet naar de trouw zal mogen komen is Tom Van Grieken. Al is dat om een heel andere reden dan de meeste mensen zouden denken.

“Maar dat heeft niets te maken met het feit dat hij me niet bij Vlaams Belang wil, hoor. Er is gewoon geen connectie tussen ons. Maar kijk, dat is nu zo. Ik vond wat hij zei wel een beetje belachelijk (Tom Van Grieken zei na een ontmoeting met Michel dat er voor hem geen plaats was bij de partij, omdat hij te racistisch was, nvdr). Want als ik hem in 'De Zevende Dag' bezig hoor, merk ik toch weinig verschil tussen ons. Terwijl hij net vindt dat ik m'n taalgebruik moet aanpassen. Wablieft? Ik moet juist niets! Let wel: ik ben niet kwaad op hem, hoor. De partij krijgt nog altijd mijn stem.”