.
Michiel De Meyer
zondag 11 september 2022

Michiel De Meyer: “Je moet gewoon veel geluk hebben”

Hij grijpt elke kans met beide handen

Het is al een aantal jaar geleden dat Michiel De Meyer ‘Steracteur Sterartiest’ heeft gewonnen. Na zijn overwinning bracht De Meyer 2 singles uit, maar het gehoopte succes bleef uit.

Mijn nummers werden vaak als te ‘musical’ gezien en niet commercieel genoeg. Ik vind zoiets verschrikkelijk om te horen, want ze zeggen dat alleen omdat ze weten dat ik in musicals speel. Bij Jelle Cleymans en Jonas Van Geel wordt dat ook gezegd. Maar dat slaat echt nergens op”, zucht Michiel in Dag Allemaal.

Ondertussen heeft Michiel een eigen band opgericht samen met Martijn Claes. Die band doopten ze tot ‘Bruurs’, en ze hopen er volgende zomer volop mee te kunnen optreden.

Spijt dat zijn carrière als zanger niet van de grond is gekomen, heeft Michiel niet. Want hij heeft heel wat andere mooie kansen aangeboden kregen. Zoals de hoofdrol in ‘40-45’

“Je moet vooral veel geluk hebben in onze branche dat je wordt opgepikt, al moet je die kansen natuurlijk ook grijpen en daarvoor moet je hard werken. De bal blijft niet vanzelf rollen, af en toe moet je er eens goed tegen sjotten.”

Bio van Michiel De Meyer

Meer Over:

Michiel De Meyer