.
News Image

Michiel De Meyer met handen in het haar

Zorgen voor Michiel De Meyer...


Michiel De Meyer werd vroeger vaak aanzien als de “verkrachter” of “vandaal” uit Thuis, maar sinds zijn prachtige parcours in Steracteur Sterartiest krijgt hij heel wat positievere berichten. Toch zit de zingende acteur met de handen in het haar. Michiel De Meyer wordt wel eens vergeleken met Stan Van Samang, maar Michiel vindt die vergelijking toch wat ongepast. Het zorgt ook voor heel wat extra druk. “Stan heeft een waanzinnig goeie stem en koos resoluut voor de muziek,” aldus Michiel in Dag Allemaal. Michiel wil vooral toch blijven acteren, ook al wil hij ook tijd maken voor de muziek. Michiel ziet zichzelf dan ook niet meteen het Sportpaleis vullen, ook al blijven de mensen die vergelijking met Stan Van Samang doortrekken. Michiel geeft toe dat hij ook heel wat gemeen heeft met Stan. Zelfs qua persoonlijkheid. “We zijn allebei sociaal en hechten veel belang aan humor. Stan is heel nuchter, en ook ik heb dat van thuis meegekregen. Anderzijds heb ik meer haar dan hij,” lacht Michiel De Meyer in Dag Allemaal. Voorlopig althans…

Michiel spreekt zijn grote angst uit in Dag Allemaal, want hij ziet zijn haar alsmaar sneller uitdunnen. “Ik weet dat ik over een paar jaar kaal zal zijn,” geeft Michiel ruiterlijk toe. Misschien een haartransplantatie overwegen? Michiel De Meyer moet toegeven dat hij zich al geïnformeerd heeft over haartransplantaties, maar het daadwerkelijk doen…? Dat is voorlopig nog een stap te ver. Maar Michiel is wel jaloers op de flinke bos haar van zijn broer. Michiels broer lijkt wel Tarzan, “met van dat dik, lang haar,” aldus Michiel in Dag Allemaal. En dan nog zo gespierd. Ja, op z’n broer is Michiel een tikkeltje jaloers. Arne, Michiels personage in Thuis is een personal coach in de serie, maar zijn broer is er een in het echte leven.

Vroeger kreeg Michiel De Meyer heel wat bagger over zich heen door zijn rol als slechterik in Thuis, en die negatieve reacties raakten hem toch. “Je kan wel zeggen dat je een dik vel hebt, maar slechte kritiek raakt je altijd, aldus Michiel in Dag Allemaal. Maar dankzij zijn winst in Steracteur Sterartiest wist hij heel wat hartjes te veroveren. Desondanks is Michiel nog steeds vrijgezel. Loert Cupido om de hoek?

Michiel voelt zich allerminst eenzaam als vrijgezel, maar als de juiste vrouw in zijn leven komt zal hij ze evenmin laten schieten omdat het nu even hard gaat met zijn carrière. En jawel, Michiel zoekt daadwerkelijk een vrouw, en geen mannelijke partner zoals vele mensen denken. “Mensen denken blijkbaar dat ik op mannen val…” Michiel vermoedt dat dat komt omdat hij in de Studio 100-reeks “Ghost Rockers” een homo speelt, maar Michiels interesse ligt wel degelijk bij vrouwen.