.
Michiel De Meyer
zaterdag 27 augustus 2022

Michiel De Meyer werd papa: “Ze weet dat ik dat niet zomaar opgeef”

Hij is heel ambitieus, net als zij

Iets meer dan een maand geleden werd Michiel De Meyer voor de allereerste keer papa van een zoontje Ramón. Michiel is acteur en speelt vaak mee in allerlei musicals of tv-programma’s. Hij is samen met Line Ellegiers, die net als hij musicalactrice is.

Zowel Michiel als Line bruisen van de ambitie. En hoewel ze in het verleden vaak auditie deden voor allerlei musicals, zal nu de ene al eens een kans moeten laten schieten om er te zijn voor hun zoon.

“Dat is allemaal niet zo simpel. Gelukkig begrijpt Line als geen ander hoe belangrijk mijn werk voor mis is. Ze beseft dat ik in een goeie flow zit en ze verlangt niet dat ik dat zomaar opgeef. Daardoor heb ik niet het gevoel dat ik moet vechten tegen mijn ambitie en tegen een vriendin die wil dat ik meer thuisblijf”, zegt Michiel in Dag Allemaal.

Line en Michiel zijn 5 jaar samen en zijn erg gelukkig met elkaar. Al hebben ze net als elk koppel goed moeten leren communiceren met elkaar. Iets wat niet vanzelfsprekend ging.

“Ik was niet zo’n vlotte prater. Maar gelukkig heeft Line me dat geleerd. Als je de dingen niet uitspreekt, groeiend de frustraties en op een bepaald moment volgt onvermijdelijk een explosie die voorkomen had kunnen worden door te praten.”

Bio van Michiel De Meyer

Meer Over:

Michiel De Meyer